MOBILVENLIG HJEMMESIDE / WEBSHOP

Få en professionel, simpel og lækker hjemmeside!

En hjemmeside danner i de fleste tilfælde dine kunders førstehåndsindtryk af din virksomhed. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside har det formål, at præsentere din virksomheds budskab optimalt, så at du i sidste ende kan mærke det på gennem et øget salg. Vi hjælper vores kunder med at få udarbejdet professionelle og salgsfremmende hjemmesider.
Skal vi også hjælpe dig?

Få en webshop der kan sælge dit produkt!

En webshop er den optimale løsning for dig, som ønsker at sælge dit produkt online. Hos os får du en komplet webshop, hvor det overordnede formål er at give dine kunder en brugervenlig webshop således at dine kunder let kan foretage deres køb.
Er du klar til at begynde dit eget webshop eventyr?

En mobilvenlig hjemmeside/webshop styrter dit salg!

Hjemmesiden laves foruden i desktop format også i et mobil og tablet venligt format. Det er nemlig meget afgørende, at dine potentielle kunder får den optimale brugeroplevelse, uanset om de besøger din hjemmeside fra deres desktop, tablet eller smartphone.

Trafikken fra mobile enheder udgør typisk mere end 42% af den samlede trafikmængde på din hjemmeside.

Sammen skaber vi rammen for din online succes!

Din nye hjemmesides design udarbejdes med udgangspunkt i dit brand, målgruppe og produkt/ydelse.
Uanset hvad du sælger, så er det vigtigt at din hjemmeside kan sælge dit produkt eller ydelse. Derfor gør vi altid en dyd i at lære dig og din virksomhed at kende, da vi ved at en hjemmeside er det fundamentale redskab i en virksomheds markedsføring og derfor tager vi vores samarbejde med dig/jer yderst seriøst!

Vi udarbejder vores hjemmesider i WordPress.

25% af alle websites i verden er bygget i det populære WordPress – og det er der en god grund til! Det er sikkert og yderst brugervenligt, hvilket betyder at du får en hjemmeside, hvor du let selv kan administrere indholdet efterfølgende.

Kontakt os allerede idag så du kan få et tilbud der er tilpasset netop dine ønsker og behov.