GRUPPE SMS

Send samme SMS til flere

Det er super nemt og hurtigt at sende SMS til en gruppe af modtagere.
Gruppe SMS bruges af rigtig mange til kampagner og kundeklubber, hvor de udsender SMS med tilbud, konkurrencer og indbydelser til f.eks VIP aftener eller vinsmagningsaften. Det kan også være restauranten der sender indbydelse ud til Mortens aften med 3 retters menu til KUN 299,- pr. person.
Gruppe SMS bruges også til teams, medarbejdere osv. F.eks. kan du inddele dine ansatte i forskellige butikker, afdelinger mm. Se mere under Listetilmelding.

Klik på billedet for større format

Spar tid i en travl hverdag!

Med gruppe SMS er det muligt at tidsbestemme hvornår din SMS skal sendes ud. Opret kampagnen forud og slip for at sidde klar ved computeren på en bestemt dag og tidspunkt.
Det er også muligt at opdele dine tidsbestemte SMS i 2,3,4 eller flere dele, således at kampagnen/meddelelsen sendes over flere dage. Det kan. f.eks. være at VIP kunderne skal have tilbuddet før alle andre.

Vælg selv afsendernavn

Det skaber en unik branding direkte i modtagerens indbakke hvis I bruge virksomheden eller teamets navn som afsender på SMS beskeden. Det indsættes nemt i Smart-SMS systemet. Se her.

Personliggør din gruppe SMS

Som noget super smart kan du indsætte modtagernes/kundernes navne således, at du personliggør din henvendelse.

Send samme SMS til flere forskellige lister

Opret kun din SMS kampagne 1 gang og send den til flere lister. Du krydser bare de lister af i dit Smart-SMS system som skal modtage kampagnen.

Målret dine kampagner

Kend dine kunder og målret dine kampagner.
Opret dem i lister efter køn, postnummer, interesser, stil mv.

Du kan hele tiden følge med i statistikken om de udsendte SMS er leveret.

Importer dine kunder/kontakter, medarbejdere fra Excel (csv filer).

Tip!

Inden du sender SMS ud kan det være en god ide at sende SMS beskeden til dig selv, for at se om tegnsætning ser ud som du ønsker det, inden den rammer dine modtageres indbakke.

Sådan opretter man en Gruppe SMS