LEAD GENERERING

Brug retur SMS (2-vejs) når du skal generere leads !

2-vejs SMS er enormt populært indenfor generering af leads. Det bruges både i reklamer på de sociale medier, i TV, Radio og trykmedier.
Alle brancher kan gøre brug af denne enormt smarte funktion.

Eksempler:
De sociale medier
Brug 2-vejs SMS i dine reklamer på de sociale medier og generer leads !
Det kan være i tekstform eller på et grafisk billede, at du beder dine potentielle kunder/medlemmer om, at sende en SMS med ‘keyword’ (du vælger selv ordet) til 1272. Vedkommende modtager straks en SMS retur, med en lille hilsen, link til din hjemmeside, en youtube video eller andet.

Så snart vedkommende har sendt en SMS til 1272, modtager du en Email eller SMS (du vælger selv), med kundens mobiltelefon nr. og du kan efterfølgende tage kontakt og få lukket salget.

2-vejs SMS er lead generering ! – Leads er nøglen til mere salg = VÆKST

TV, Radio og trykte medier.
Ligesom på de sociale medier, handler det om at få potentielle kunder til, at sende en SMS til 1272 – hvorefter du modtager en Email eller SMS med vedkommendes mobiltelefon nr.

På messestande og i shopping centre.
Du kender det sikkert. Du står på en messe eller har en stand i et shopping center, hvor det handler om at genererer så mange leads som muligt, i løbet af en dag eller weekend.
Du får snakket med en masse mennesker og får delt massevis af flyers og brochure ud.
Måske er du også heldig, at få nogle enkelte til at købe det produkt eller den ydelse du tilbyder. Det kan også være at folk vælger at donere til jeres organisation. (Ta’ et kig på vores SMS donations tjeneste, og overvej om ikke det er denne smarte metode i skal bruge næste gang).
Nå, men faktum er, at de fleste brochure ryger i skraldespanden, før den potentielle kunde overhoved når hjem igen.
Hvis du tjekkede skraldespanden, ville du med garanti finde din brochure 🙁
Det er ressourcespild både overfor virksomhedens økonomi og arbejdskræft. For ikke også at tale om naturen !
Retur SMS kan være løsningen.

Er du i Network Marketing branchen?

Smart-SMS tilbyder mange forskellige muligheder, til Jer som er i Network Marketing branchen.
Her er retur SMS (2-vejs) et virkelig godt redskab, og bruges af alle vores kunder, som er i branchen!

Hvad er 2-vejs SMS?

Nogen kalder det deres ‘DIGITALE VISITKORT’.
2-vejs SMS er når man beder en person, om at sende et ‘keyword’ (du vælger selv ordet) til 1272. Efterfølgende vil personen få tilsendt en SMS, som du selv har oprettet forinden. Det kunne være en SMS som indeholder et link, til netop din unikke hjemmeside/leadpage/webshop eller andet, som f.eks. en youtube video.

Det er SMART!

Men hvad der også er smart, er at du samtidig, helt automatisk, vil modtage en e-mail eller sms, (du vælger selv) med personens mobiltelefon nr.

2-vejs SMS kan bruges alle steder!

Forestil dig at du står på en messe..
Man står og forklarer en potentiel kunde om sit produkt, hvorefter det er normal kutyme at forærer vedkommende en brochure.

I de fleste tilfælde, ryger brochuren direkte i skraldespanden, inden vedkommende er hjemme igen.
Så derfor! I stedet kunne du bede kunden om, at sende en sms til 1272 med dit unikke ‘keyword’, hvorefter du straks modtager kundens mobiltelefon nr. (Her et eksempel med en Aloe Vera forhandler).

Smart-SMS kan også bruges til:

Udsendelse af sms til downline, påmindelser om møder, velkomst SMS, udsendelse af link, konkurrencer, afstemninger og meget mere.
Kun fantasien sætter grænser.

Vi tilbyder hjemmesider/leadpages til meget fordelagtige priser.