TIDSBESTEMT SMS

Skriv en SMS allerede flere timer/dage i forvejen, og vælg selv tidspunktet for, hvornår den skal sendes ud.

Tidsbestemte SMS bruges ofte i forbindelse med kampagner, konkurrencer og tilbud, men vi har også kunder
der benytter tidsbestemte SMS til deres rygestop kursister og personlig udviklings kursister, samt ledere der sender motiverende citater ud til deres teammedlemmer.

 

Vidste du…
at 90% af alle SMS bliver læst indenfor 3 minutter

 

Spar tid i den travle hverdag!

Det er nemt at at oprette en række af SMS, hvis man skal køre en kampagne. Opret kampagnen forud og slip for at sidde klar ved computeren på en bestemt dag og tidspunkt.
Læs mere under Gruppe SMS.

Påmindelses SMS

Mange bruger også tidsbestemte SMS til at udsende personlige fødselsdags hilsner til deres kunder eller når de skal sende deres kunder en påmindelse. Det kan f.eks. være hvornår bilen igen skal til service eftersyn, eller hunden der skal have sin årlige tandrens. Vi kender også påmindelses SMS fra frisøren, massøren, hudplejeklinikken.

Opret på forhånd SMS og påmind dine kunder/medlemmer hvornår et givent tilbud starter og send igen ud når der kun er få timer tilbage af tilbuddet.

Tip!

Når du opretter en eller flere tidsbestemte SMS’er i dit Smart-SMS system, kan du vælge om beskeden kun skal sendes til en enkelt, (individuelle forløb), eller om den skal sendes som en gruppe sms, til en eller flere af dine oprettede lister.

Personliggør dine tidsbestemte SMS’er ved at bruge Navneflet og lav et unikt Afsendernavn som f.eks. tøjbutikken / virksomhedens navn. 

Sådan opretter man en Tidsbestemt SMS

Klik på billedet for større format