Send rykker til dine kunder med SMS

 

Det kan blive dyrt både for dig og din kunde når regningen ikke bliver betalt til tiden

For dig betyder det ikke bare huller i cash flowet, men også ekstra omkostninger til udarbejdelse og udsendelse af rykkere, hvor det for dine kunder betyder unødvendige gebyrer og i værste fald en registrering i RKI.
Det er derfor hverken rart for dig eller dine kunder når en regning ikke bliver betalt til tiden.

98% af alle SMS læses – derfor er sandsynligheden for, at dine kunder ser din SMS med en betalingspåmindelse meget høj.

Betalingspåmindelser som sendes med SMS ryger direkte i dine kunders lommer, og når de hører den velkendte bip lyd er der 90% chance for at de ser beskeden inden for 3 minutter.
At sende en rykker på sms er smart, fordi mobilen er forbrugerens mest personlige genstand.
Undersøgelser viser at en sløv betaler føler, at du kommer meget tæt på, og vedkommende vil være mere tilbøjelig til at betale sit udestående.

Sender du regningen med brev eller på e-mail og oplever manglende eller for sene betalinger?
Så skulle du måske overveje at sende en påmindelses SMS næste gang ;o)

Med SMS gør du processen nemmere og mindre omkostningsfuld for både dig selv og dine kunder.

Det er nemlig billigere og hurtigere at sende en SMS og vil spare dig for en masse penge, arbejde, lønnings timer og portoudgifter, end hvis du sender et helt almindeligt brev, som måske endda får lov til at ligge på postkassen i flere dage førend det bliver opdaget og dermed åbnet.

Tip!

Vær imødekommende over for de kunder som overskrider betalingsfristen. Tilbyd dem at slippe for at betale gebyret, eller at opdele regningen i 2. Når du er imødekommende, vil kunden højst sandsynligt vende tilbage igen, næste gang han eller hun har brug for at købe dine produkter eller services.

Kunne du tænke dig at spare dig selv og dine kunder for unødvendige omkostninger?
kontakt os idag.

Synes du at dette var brugbart? Så skulle du tage et kig på vores blog, hvor vi løbende kommer med nye tips og gode råd + facts og anden anvendelig viden ! Gå til BLOG