EJENDOMSMÆGLER

Til vores kunder i ejendomsbranchen tilbyder vi en bred vifte af driftsikre SMS løsninger.

Som ejendomsmægler annoncer du med boligannoncer i bolig aviser, aviser, magasiner, online mv. Måske har du endda din egen Facebook side, og får også lavet bolig videoer. Udgifter er der nok af, og konkurrencen er stor! Derfor er det ekstremt vigtigt, at flest mulige personer responderer på dit trykte marketingmateriale, og her kan SMS marketing med fordel anvendes!

 

Præsenter dine salgsobjekter i et mobil venligt format, så dine kunder kan blive underrettet om nye muligheder pr. SMS

 

SMS marketing spiller godt sammen med andre former for markedsføring!

SMS marketing skal ikke erstatte dine nuværende markedsføringstiltag, tværtimod! SMS marketing skal ses som et supplement.
SMS markedsføring, markedsføring i TV og på de sociale medier, samt printmedier komplimenterer hinanden rigtig godt.
Der kan virkelig opnås gode resultater, når flere former for markedsføring spiller sammen. Et eksempel på det kan f.eks. være at gøre brug af SMS links, så forbrugeren kan få yderligere information om boligen direkte på deres mobil.

 

SMS-koden kan nemt påsættes alle jeres marketing materialer, boligannoncer mv.

 

Med SMS marketing responder køberne direkte fra de trykte medier via SMS, hvor de får adgang til informationer om mægleren, boliger, salgsmateriale, boligvideoer, tidsbestilling til fremvisninger mv. Det sker ved at du som ejendomsmægler, viser en SMS kode i bolig aviser, annoncer osv. hvorefter potentielle købere kan sende en SMS til 1272 med det valgte keyword/subkeyword. Herefter modtager den potentielle køber automatisk en SMS, indeholdende yderligere oplysninger med direkte link, til de informationer vedkommende har anmodet om fra printmediet.

Se video fremvisning
SMS ‘Video 53’ til 1272
Det koster alm. SMS takst

Bliv ringet op!
SMS ‘kontakt’ til 1272
Det koster alm. SMS takst

Find os på facebook
SMS ‘EDC fb’ til 1272
Det koster alm. SMS takst

Herunder kan du som ejendomsmægler se eksempler på hvordan du kan bruge SMS i din markedsføring.

Visning af bolig videoer

Indsæt en SMS kode i dine boligannoncer. Ved indsendelse af SMS koden til 1272 får køber automatisk tilsendt en SMS, der indeholder et link til bolig videoen.

Bliv ringet op af mægler

Indsæt en SMS kode på markedsføringsmaterialet. Ved indsendelse af SMS koden til 1272 får de automatisk tilsendt en SMS hvori der står skrevet, at de vil blive ringet op af en ejendomsmægler.
Samtidig modtager du som ejendomsmægler en SMS eller e-mail, som giver dig besked om at en køber/sælger gerne vil ringes op. SMS eller e-mail indeholder afsenderens mobiltelefon nummer.

Lad dine sælgere og købere finde dig på facebook!

Indsæt en SMS kode på markedsføringsmaterialet. Ved indsendelse af SMS koden til 1272, får de automatisk tilsendt en SMS, med direkte link til din facebook side.

Bestil tid til fremvisning af bolig

Igen indsættes en SMS kode på markedsføringsmaterialet. Ved indsendelse af SMS kode til 1272 får de automatisk tilsendt en SMS med et direkte link, til der på din hjemmeside hvor de booker tid til en fremvisning.

Gratis salgsvurdering!

Lad dine potentielle sælgere booke en tid til en gratis salgsvurdering via. SMS ved at indsætte en SMS kode på dit markedsføringsmateriale. Det kan f.eks. være i div. printmedier, tv eller online. Når de sender en SMS med koden til 1272, får de automatisk en SMS retur, der indeholder et direkte link til der på din hjemmeside, hvor de booker en gratis salgsvurdering.

Til SALG skilt

Print dine SMS koder ud på labels, og sæt dem på dine Til SALG skilte. Forbipasserende kan derved nemt og hurtigt sendeSMS koden til 1272, og få en retur SMS indeholdende informationer om boligen.

Kundeklub

Reducer dine annonce udgifter.
Send en SMS ud til dit kundekartotek, straks du får et nyt hus til salg.