KOMMUNER OG ORGANISATIONER

 

Send SMS til borgerne og/eller benyt SMS som et internt kommunikationsredskab til kommunens medarbejdere.

Sørg for at brug den mest effektive måde at kommunikere med borgerne på!

Kommunernes SMS forbrug i de forskellige afdelinger er stadig i større stigning. Og det er der en god grund til! De fleste mennesker bærer nemlig deres mobiltelefon på sig hele dagen.

Jobcenteret kan give borgeren en påmindelse SMS om tidspunktet for mødet, samt adressen.Kommunen kan informeres om, at byggesagen er blevet behandlet.
Informer jeres borgere på SMS om ny Digital post.Biblioteker kan give oplysninger om bøger, der er klar til afhentning.

Brug SMS til vigtige informationer og alarmer!

For nogle afdelinger indenfor den offentlige sektor, kan det være vigtigt at have løsninger og alarmsystemer, der kan advare offentligheden om farlige situationer.
Smart SMS giver løsninger, der gør det muligt at sende advarsler og meddelelser til en geografisk vifte af modtagere. Dette er yderst gavnligt eks. i tilfælde af terror, men også til information om afbrydelser i vandforsyningen, gasudslip eller lukkede veje i området.

Lad kommunens skoler gøre brug af SMS.

Ud over løsninger til effektive advarsler, giver vi også tidsbesparende og moderne måder for skoler, til at holde kontakten med de studerende og deres forældre, hvilket gør det nemt at give meddelelse om sygdom, informere om ekskursioner, eller andre oplysninger der kræver særlig opmærksomhed.

Bruger i allerede SMS? Hvilke SMS tjenester bruger I? Hvor mange SMS I sender? Hvad betaler I i dag, for jeres ydelser?
Kontakt os – så vil vi hurtigt, lave et uforpligtende tilbud til jer!